Descobreix on menjar la millor paella

La paella és un plat típic espanyol, la valenciana és la més coneguda, però nosaltres trobarem la millor paella d'Espanya. Municipi a municipi.

La millor Paella del món

A Espanya tenim la millor paella del món, però bàsicament perquè és un plat que hem creat aquí. Et comptarem una mica el seu origen;

Encara que possiblement és rada molt abans, la paella tal com la coneixem, va néixer a mitjan segle XIX, en una zona de l’Albufera, València.

A l’hora de l’esmorzar, els treballadors del camp, per a agafar forces, preparaven un plat d’arròs en una paella plana sobre el foc. L’Albufera és una increïble plantació d’arròs gegant.

La recepta es basava a tirar tot el que tenien a mà; caragols i verdures sobretot. Quan la butxaca ho permetia podien utilitzar carn de conill o pollastre.

Així és com neix la paella valenciana. Posteriorment, la creativitat i el major poder econòmic va ajudar a l’evolució de la paella amb nous ingredients..

La millor paella d'Espanya

Amb la gastronomia moderna la recepta de la paella ha anat variant i ara mateix conviuen receptes tradicionals amb avantguardistes. Et trams els millors restaurant de paella per municipis, a la recerca de la qual és la millor paella.